Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Arif Citenx Dipikir Mikir
Lagu Arif Citenx Dipikir Mikir Mp3

Nama:Arif Citenx Dipikir Mikir
Durasi:4:13
Diupdate:19 November 2016 (3 years ago)
Disukai:507 Orang
Dilihat:oleh 159,675 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tak pikir
Aku iki soyo gering
Goro goro ra onok senk naksir
Bolak balik
Tembak kono tembak kene
Ora nemu sampek ilang nafsu

Pencene cewek sak iki
Enjok dp sak hurung di rabi ...
Lek nggk wedus njaluk sapi ...
Lek gak ngunu
Iso serong kiri
Lek nggak ngunu nggak sido di rabi

Tak pikir
Aku iki soyo gering
Goro goro ra onok senk naksir
Bolak balik
Tembak kono tembak kene
Ora nemu sampek ilang nafsu

Cewek jaman sekarang
Pikirane mung uang
Ora ngerti lek golek
Sampek ke takilan
Mung budal manggil sayang
Atm kebobolan
Budal numpak sedan
Balik kari koloran

Tak pikir
Aku iki soyo gering
Goro goro ra onok senk naksir
Bolak balik
Tembak kono tembak kene
Ora nemu sampek ilang nafsu

Mertua jaman sekarang ...
Cari mantu
Potongan kantoran ...
Tiap keluar mobilan
Nggak taunya
Mobil rentalan
Kalo ketahuan langsung di tendang

Tak pikir
Aku iki soyo gering
Goro goro ra onok senk naksir
Bolak balik
Tembak kono tembank kene
Ora nemu sampek ilang nafsu

Tak pikir
Aku iki soyo gering
Goro goro ra onok senk naksir
Tak pikir aku ora usah pikir
Yen wes takdir
Bakal o di taksir