Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ari Batara Dua Lalaki
Lagu Ari Batara Dua Lalaki Mp3

Nama:Ari Batara Dua Lalaki
Durasi:5:53
Diupdate:12 September 2014 (5 years ago)
Disukai:1,448 Orang
Dilihat:oleh 713,688 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Anjeun lalaki..
Kuring lalaki...
Pada mikaharep miboga dirina..
Kembang nu jadi impian
Tos lami mapaes ati
Duh.. diri micinta..

Pasti sarua..
Miboga cinta..
Pada mikahayang tur metik atina..
Iraha bakal laksana
Rek metik kembang katresna
Nu jadi ceumceuman..

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya...

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana, diri geus teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan..

Pasti sarua..
Miboga cinta..
Pada mikahayang tur metik atina..
Iraha bakal laksana
Rek metik kembang katresna
Nu jadi ceumceuman...

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya...

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana diri geus teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan...

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya..

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana diri ges teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya...

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana, diri geus teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Arief - Jan Dicari Juo Dilihat 600505 orang
DownloadLagu Arie Wibowo - KADAL BUAYA Dilihat 165133 orang
DownloadLagu Ariel NOAH - Janji Suci Yovie Nuno Dilihat 35578 orang
DownloadLagu Arie Koesmiran - Kenangan Desember Dilihat 706421 orang
DownloadLagu Arief - Bialah Denai Sajo Dilihat 844053 orang
DownloadLagu Ari Lasso - Hampa Dilihat 57889244 orang
DownloadLagu Ari Lasso - Cintakan Membawamu Kembali Dilihat 482162 orang
DownloadLagu Arie The Project - Bukan Yang Pertama Dilihat 213008 orang
DownloadLagu Ari Lasso - Patah Hati Dilihat 539012 orang
DownloadLagu ARIANS - Kutemukan Arah Dilihat 39789 orang