Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ari Batara Dua Lalaki
Lagu Ari Batara Dua Lalaki Mp3

Nama:Ari Batara Dua Lalaki
Durasi:5:53
Diupdate:12 September 2014 (5 years ago)
Disukai:1,171 Orang
Dilihat:oleh 548,951 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Anjeun lalaki..
Kuring lalaki...
Pada mikaharep miboga dirina..
Kembang nu jadi impian
Tos lami mapaes ati
Duh.. diri micinta..

Pasti sarua..
Miboga cinta..
Pada mikahayang tur metik atina..
Iraha bakal laksana
Rek metik kembang katresna
Nu jadi ceumceuman..

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya...

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana, diri geus teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan..

Pasti sarua..
Miboga cinta..
Pada mikahayang tur metik atina..
Iraha bakal laksana
Rek metik kembang katresna
Nu jadi ceumceuman...

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya...

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana diri geus teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan...

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya..

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana diri ges teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya...

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana, diri geus teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ariff Bahran - Juara Dusta Dilihat 1357790 orang
DownloadLagu Ari Lasso - Jika Aku Bukanlah Aku Dilihat 111379 orang
DownloadLagu Ari Lasso - Tak Harus Sama Dilihat 1430 orang
DownloadLagu ARIZKI - Wanita Sepertimu - Woman Like You Dilihat 4774 orang
DownloadLagu Ari Lasso - Cinta Sejati Dilihat 5505217 orang
DownloadLagu Arry Batara - Nyeuri Na Tah Didieu Dilihat 70557 orang
DownloadLagu Ari Lasso - Perbedaan Dilihat 6065894 orang
DownloadLagu Hagai Batara - Terang Feat Dega Putra Dilihat 1787 orang
DownloadLagu Ariembi Band Rindu Masa Lalu Dilihat 2133 orang
DownloadLagu Ari Irham Yoriko Angeline - After Met You Dilihat 132223 orang