Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ari Batara Dua Lalaki
Lagu Ari Batara Dua Lalaki Mp3

Nama:Ari Batara Dua Lalaki
Durasi:5:53
Diupdate:12 September 2014 (4 years ago)
Disukai:975 Orang
Dilihat:oleh 425,326 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Anjeun lalaki..
Kuring lalaki...
Pada mikaharep miboga dirina..
Kembang nu jadi impian
Tos lami mapaes ati
Duh.. diri micinta..

Pasti sarua..
Miboga cinta..
Pada mikahayang tur metik atina..
Iraha bakal laksana
Rek metik kembang katresna
Nu jadi ceumceuman..

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya...

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana, diri geus teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan..

Pasti sarua..
Miboga cinta..
Pada mikahayang tur metik atina..
Iraha bakal laksana
Rek metik kembang katresna
Nu jadi ceumceuman...

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya...

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana diri geus teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan...

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya..

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana diri ges teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan

Diri nandangan kasiksa
Geuring pikir ngalanglayung
Horeng micinta nu samar
Asa teu walakaya...

Anjeun nu jadi rebutan
Antara dua lalaki
Nu sami-sami micinta
Ka diri salira...

Rasana, diri geus teu daya..
Akang micinta anjeuna..
Hareupan ngan ukur hareupan
Nu ayeuna ngan tinggal lamunan..