Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ardia Diwang Probowati Titip Roso Kangen
Lagu Ardia Diwang Probowati Titip Roso Kangen Mp3

Nama:Ardia Diwang Probowati Titip Roso Kangen
Durasi:5:04
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 694,358 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Hangiring angin wengi
Tak laraske tresno ne ati
Agawe kangen roso ing sepi
Bungahe atiku...
Yen eling esemu..
Gambarke kangen...
Marang sliramu...

Ning langit katon gumebyar
Kerlip lintang nyinari bumi
Hawaning wengi nambah kangen iki
Siramono ati...
Kang nandang kasmaran...
Tak simpen roso...
Pingin sesandingan..

Ning kerlipe lintang..
Tak titipne roso kangenku
Senadyan adoh jarakmu
Rasane tansah...
Sinanding sliramu...

Tak roso katon nyoto
Pasuryanmu ono ing netro
Tak pisah jarak lan wektu
Ra ngalangi...
Anggonku kas..maran....

Hangiring angin wengi
Tak laraske tresno ne ati
Agawe kangen roso ing sepi
Bungahe atiku...
Yen eling esemu..
Gambarke kangen...
Marang sliramu...

Ning langit katon gumebyar
Kerlip lintang nyinari bumi
Hawaning wengi nambah kangen iki
Siramono ati...
Kang nandang kasmaran...
Tak simpen roso...
Pingin sesandingan..

Ning kerlipe lintang..
Tak titipne roso kangenku
Senadyan adoh jarakmu
Rasane tansah...
Sinanding sliramu...

Tak roso katon nyoto
Pasuryanmu ono ing netro
Tak pisah jarak lan wektu
Ra ngalangi...
Anggonku kas..maran




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ardia Diwang Probowati - Kangene Ati Dilihat 25451 orang
DownloadLagu Ardia Diwang Probowati - Sumamburat Bang Bang Wetan Dilihat 41400 orang
DownloadLagu Lintang Ati - Ardia Diwang Pop Version Dilihat 328194 orang
DownloadLagu Ngomong Apik Apik - Ardia Diwang Dilihat 314842 orang
DownloadLagu Kependem Tresno - Ardia Diwang Dilihat 1235975 orang
DownloadLagu Cinta Terlarang - Ardia Diwang Dilihat 335309 orang
DownloadLagu Udan Janji - Ardia Diwang Dilihat 779015 orang
DownloadLagu Tetep Ning Ati - Ardia Diwang Dilihat 63429 orang
DownloadLagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan Dilihat 148241 orang
DownloadLagu Ardiansyah Martin - Bukan Salah Jodoh Dilihat 516869 orang