Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Anggun Pramudita Sing Mungkin
Lagu Anggun Pramudita Sing Mungkin Mp3

Nama:Anggun Pramudita Sing Mungkin
Durasi:5:27
Diupdate:23 September 2018 (11 months ago)
Disukai:3,067 Orang
Dilihat:oleh 607,382 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


sing mungkin sun baleni maning
kisah hang wes ngelarani batin
riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
pungkasane isun riko tinggalno

saiki buru sun rasakno
sepine ati dung sing ono riko
dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
sun roso urip sepi tanpo riko

duh Gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

duh Gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

sing mungkin sun baleni maning
kisah hang wes ngelarani batin
riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
pungkasane isun riko tinggalno

saiki buru sun rasakno
sepine ati dung sing ono riko
dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
sun roso urip sepi tanpo riko

duh Gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

duh Gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Sukete Tonggo - Anggun Pramudita Dilihat 389568 orang
DownloadLagu Anggun - Open Your Heart Dilihat 22655 orang
DownloadLagu Anggun C Sasmi - Tua Tua Keladi Dilihat 3690958 orang
DownloadLagu DAMI KEMAMBANG - ANGGUN PRAMUDITA Dilihat 99818 orang
DownloadLagu Anggun C Sasmi - Yang Hilang Dilihat 14930 orang
DownloadLagu Anggun - In Your Mind Dilihat 374194 orang
DownloadLagu Anggun - Mantra Dilihat 320505 orang
DownloadLagu Anggun C Sasmi - Takut Dilihat 160062 orang
DownloadLagu Anggun Pramudita - Masuk Pak Eko Dilihat 61104 orang
DownloadLagu Natasha Pramudita - Masih Milik Kita Feat Marshal Dilihat 17017 orang