Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Aku Pancen Sayang Stress Royal Didik Budi Ft Cindi Cintya Dewi
Lagu Aku Pancen Sayang Stress Royal Didik Budi Ft Cindi Cintya Dewi Mp3

Nama:Aku Pancen Sayang Stress Royal Didik Budi Ft Cindi Cintya Dewi
Durasi:4:56
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 588,084 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kabeh wes tak tulis
Ning jero atiku
Kowe rasah nangis
Aku tresno ro sliramu...

Janji sing mbo nehke
Kudu iso mbo tepati
Wongtuoku durung reti
Yen aku tresnone mong karo kowe..

Nek pancen dalane
Kudu bakal tak lilakke
Berusaha tak buktekke
Yen tresnoku saklawae...

Aku pancen sayang
Raono sing liyane
Bakal berusaha dinggo kowe
Mugo aku kuat
Nglakoni kabeh iki
Semoga bersama sampai nanti..

Kabeh wes tak tulis
Ning jero atiku
Kowe rasah nangis
Aku tresno ro sliramu...

Janji sing mbo nehke
Kudu iso mbo tepati
Wongtuoku durung reti
Yen aku tresnone mong karo kowe..

Nek pancen dalane
Kudu bakal tak lilakke
Berusaha tak buktekke
Yen tresnoku saklawae...

Aku pancen sayang
Raono sing liyane
Bakal berusaha dinggo kowe
Mugo aku kuat
Nglakoni kabeh iki
Semoga bersama sampai nanti..

Aku pancen sayang raono sing liyane
Bakal berusaha dinggo kowe
Mugo aku kuat nglakoni kabeh iki
Semoga bersama sampai nanti..

Aku pancen sayang raono sing liyane
Bakal berusaha dinggo kowe
Mugo aku kuat nglakoni kabeh iki
Semoga bersama sampai nanti..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Aku Sing Lungo - Aftershine Dilihat 618170 orang
DownloadLagu AKU TAK RELA - TONNY PEREIRA Dilihat 332574 orang
DownloadLagu AKU SENG BERJUANG AREK KAE SENG NYAYANG - ILUX ID Dilihat 1317075 orang
DownloadLagu AKU PAPUA - FRANKY SAHILATUA Dilihat 1767993 orang
DownloadLagu Aku Bukan Untukmu - Rossa Dalia Farhana Dilihat 39958 orang
DownloadLagu Aku Kamu - Janna Nick Alvin Chong Dilihat 87033 orang
DownloadLagu Aku Merinduimu - Devotees Dilihat 289764 orang
DownloadLagu AKU BUKAN HEWAN - MIRNAWATI Dilihat 228003 orang
DownloadLagu AKU ANAK PAUD - Cheryl Meisylla Dilihat 5335405 orang
DownloadLagu Aku Pasti Kembali - Pasto Tami Aulia Dilihat 5040 orang