Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Agus Kapinis Paanggang
Lagu Agus Kapinis Paanggang Mp3

Nama:Agus Kapinis Paanggang
Durasi:6:02
Diupdate:01 October 2014 (5 years ago)
Disukai:223 Orang
Dilihat:oleh 86,461 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sanajan raga paanggang
Katresna moal kahalang
Sanajan jirim patebih
Kaasih moal kasilih

Duh geulis panutan engkang
Nu lawas henteu patepang
Cinta engkang mah saéstu
Baris satia satuhu

Moal luntur ku kaibunan
Moal laas ku kapanasan

Reff :

Ulah melang geulis ulah hariwang
Sok sanajan raga urang téh paanggang

Ulah ceurik geulis ulah rék sedih
Sok sanajan jirim urang téh patebih

Sanajan jauh paanggang
Cinta engkang moal unggut kalinduan

Duh geulis panutan engkang
Nu lawas henteu patepang
Cinta engkang mah saéstu
Baris satia satuhu

Moal luntur ku kaibunan
Moal laas ku kapanasan

Reff :

Ulah melang geulis ulah hariwang
Sok sanajan raga urang téh paanggang

Ulah ceurik geulis ulah rék sedih
Sok sanajan jirim urang téh patebih

Sanajan jauh paanggang
Cinta engkang moal unggut kalinduan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Agus Kapinis - Kembang Lamunan Dilihat 42540 orang
DownloadLagu Agustin Oendari - Selamat Pagi Malam Dilihat 588558 orang
DownloadLagu Agus Wisman - Ingin Aku Dilihat 10336 orang