Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Agus Kapinis Kembang Lamunan
Lagu Agus Kapinis Kembang Lamunan Mp3

Nama:Agus Kapinis Kembang Lamunan
Durasi:7:20
Diupdate:01 October 2014 (5 years ago)
Disukai:135 Orang
Dilihat:oleh 49,746 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Nyawang nu anggang dipilemburan
Sagagang kembang lamunan
Nu lawas tacan di teang
Nu kungsi seungit nyambuang

Mipir pasir anu lungkawing
Mapay jungkrang nu longkewang
Rek mipit kembang lamunan
Kembang asih arek diteang

Dina jeuro hate gede pisan kahariwang
Unggal sajajalan baluweng pinuh lamunan
Sok inggis,,, boa teuing,,,
Geus aya nu boga,

Nu diteang geuning jalir jangji
Ku teu sangka anjeun sulaya
Padahalmah akang teh arek satia
Tapi naha anjeun teh midua cinta

Nu diteang geuning jalir jangji
Ku teu sangka anjeun sulaya
Padahalmah akang teh arek satia
Tapi naha anjeun teh midua cinta

Mipir pasir anu lungkawing
Mapay jungkrang nu longkewang
Rek mipit kembang lamunan
Kembang asih arek diteang

Dina jeuro hate gede pisan kahariwang
Unggal sajajalan baluweng pinuh lamunan
Sok inggis,,, boa teuing,,,
Geus aya nu boga,

Nu diteang geuning jalir jangji
Ku teu sangka anjeun sulaya
Padahalmah akang teh arek satia
Tapi naha anjeun teh midua cinta

Nu diteang geuning jalir jangji
Ku teu sangka anjeun sulaya
Padahalmah akang teh arek satia
Tapi naha anjeun teh midua cinta

Nu diteang geuning jalir jangji
Ku teu sangka anjeun sulaya
Padahalmah akang teh arek satia
Tapi naha anjeun teh midua cinta

Nu diteang geuning jalir jangji
Ku teu sangka anjeun sulaya
Padahalmah akang teh arek satia
Tapi naha anjeun teh midua cinta

Nu diteang geuning jalir jangji
Ku teu sangka anjeun sulaya
Padahalmah akang teh arek satia
Tapi naha anjeun teh midua cinta

Nu diteang geuning jalir jangji
Ku teu sangka anjeun sulaya
Padahalmah akang teh arek satia
Tapi naha anjeun teh midua cinta




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Agustin Oendari - Selamat Pagi Malam Dilihat 588558 orang
DownloadLagu Agus Wisman - Ingin Aku Dilihat 10336 orang