Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Aci Jessica Feat Kang Dodo Sorabi Bandros
Lagu Aci Jessica Feat Kang Dodo Sorabi Bandros Mp3

Nama:Aci Jessica Feat Kang Dodo Sorabi Bandros
Durasi:6:28
Diupdate:30 March 2011 (8 years ago)
Disukai:840 Orang
Dilihat:oleh 264,063 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Satengah dua janari
Sabada sholat tahajud geus biasa
Terus marud kalapa lagu angger
Keur neangan eusi beuteung

Kieu geuning dagang sorabi
Marud ngagasrok keur dagang subuh
Haraneut
Lamun dagangan laris jam tujuh
Boga bekel beas dua kiloeun

Teu jadi artis sinetron ge bae
Teu jadi penyanyi tenar ge bae
Teu jadi sekertaris ge wios
Teu jadi istri pejabat ge wios

Saukur hayang hirup cukup
Rumah tangga nu bahagia

Behna mah geuning sanasib
Akang ge marud ngagasrok
Kalapa ngadonan bandros
Atuh sugan arurang teh jodo
Ambeh bisa ngadonan duaan

Akang ngagasrok
Nyai nu nandean
Akang nu ngesang
Nyai nu baraseuh

Alus kalapana
Kentel cipatina
Gawe duaan mah ngareunah pisan
Yu urang ka bale nyungcung

Hayu urang papada sing kompak
Ka panghulu niat akad nikah
Rumah tangga nu sakinah
Mawadah warohmah

Mun dipareng boga katurunan
Muga muga anak nu soleh
Sarakola sing junun nu pinter
Elmu tungtut dunya siar

Teu jadi artis sinetron ge bae
Teu jadi penyanyi tenar ge bae
Teu jadi sekertaris ge wios
Teu jadi istri pejabat ge wios

Saukur hayang hirup cukup
Rumah tangga nu bahagia

~

Akang ngagasrok
Nyai nu nandean
Akang nu ngesang
Nyai nu baraseuh

Alus kalapana
Kentel cipatina
Gawe duaan mah ngareunah pisan
Yu urang ka bale nyungcung

Hayu urang papada sing kompak
Ka panghulu niat akad nikah
Rumah tangga nu sakinah
Mawadah warohmah

Mun dipareng boga katurunan
Muga muga anak nu soleh
Sarakola sing junun nu pinter
Elmu tungtut dunya siar