Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Abiel Jatnika Teu Sangka
Lagu Abiel Jatnika Teu Sangka Mp3

Nama:Abiel Jatnika Teu Sangka
Durasi:6:02
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 175,114 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Laut,,najan jero
Masih bisa di teuleuman
Hate jalma mah geuning
Saha nu terang''
Najan deet teu kakoet
Anu sakitu deudeh na
Teu sangka geuning teu sangka
Satukangeun teu satia.
Anjeun,,
Salami iyeu teh meureun nyandiwara
Deudeuhna cintana ukur pura pura...
Teu jeung hate teu jeung rasa..
Sajeroning deudeuh sayang
Hate rasa mah ngalayang
Meulit eunteup dinu lian..
Jauh...jauh..
Jauh tina panyangka..
Sangkaan mah cintana tilahir
Tumekaning batin
Asih ari gigireun na mangsa hareupeun
Satukangeun cinta di bikeun ka deungeun
Peurih ..peurih,,
Karasa peurih sanggeus nyaho cintana
Ngan saukur akon akon
Geuning ari gigireun na mangsa hareupeun
Satukangeun cinta di bikeun ka deungeun.
Duh,, gusti...kedah kumaha,,,

Anjeun,,
Salami iyeu teh meureun nyandiwara
Deudeuhna cintana ukur pura pura...
Teu jeung hate teu jeung rasa..
Sajeroning deudeuh sayang
Hate rasa mah ngalayang
Meulit eunteup dinu lian..
Jauh...jauh..
Jauh tina panyangka..
Sangkaan mah cintana tilahir
Tumekaning batin
Asih ari gigireun na mangsa hareupeun
Satukangeun cinta di bikeun ka deungeun
Peurih ..peurih,,
Karasa peurih sanggeus nyaho cintana
Ngan saukur akon akon
Geuning ari gigireun na mangsa hareupeun
Satukangeun cinta di bikeun ka deungeun.
Duh gusti...kedah kumaha,,




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ABIEL JATNIKA - Midua Rasa Dilihat 80451 orang
DownloadLagu KUNAON - YAYAN JATNIKA Dilihat 9476 orang
DownloadLagu Abiel Jatnika - Jumerit Ati Dilihat 124082 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Anggur Hideung Dilihat 217613 orang
DownloadLagu YAYAN JATNIKA - PUKAH Dilihat 230431 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Noong Ka Kolong Dilihat 2619 orang
DownloadLagu ABIEL JATNIKA - SOK INGGIS Dilihat 35635 orang
DownloadLagu Talaga Bodas - Yayan Jatnika Dilihat 30768 orang
DownloadLagu Cisewu - Yayan Jatnika Dilihat 27432 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Rumasa Dilihat 12493 orang