Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Abiel Jatnika Kapalang Nyaah
Lagu Abiel Jatnika Kapalang Nyaah Mp3

Nama:Abiel Jatnika Kapalang Nyaah
Durasi:6:04
Diupdate:06 December 2017 (1 year ago)
Disukai:2,063 Orang
Dilihat:oleh 431,632 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Teu wasa kedah ngantosan
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngagedur
Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup

Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe

Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan

Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa

Mun tea mah anjeun
Rek ngagoda duh gening ku tega

Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe

Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Yayan Jatnika - Lamunan Dilihat 3940699 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika Jungjunan Dilihat 175001 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Dewi Mandala Wangi Dilihat 137665 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Sancang Dilihat 63200 orang
DownloadLagu PANCURAN CINTA - YAYAN JATNIKA Dilihat 228084 orang