Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Abiel Jatnika Kapalang Nyaah
Lagu Abiel Jatnika Kapalang Nyaah Mp3

Nama:Abiel Jatnika Kapalang Nyaah
Durasi:6:04
Diupdate:06 December 2017 (2 years ago)
Disukai:3,646 Orang
Dilihat:oleh 906,074 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Teu wasa kedah ngantosan
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngagedur
Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup

Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe

Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan

Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa

Mun tea mah anjeun
Rek ngagoda duh gening ku tega

Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe

Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Yayan Jatnika - Anggur Hideung Dilihat 217613 orang
DownloadLagu YAYAN JATNIKA - PUKAH Dilihat 230431 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Noong Ka Kolong Dilihat 2619 orang
DownloadLagu ABIEL JATNIKA - SOK INGGIS Dilihat 35635 orang
DownloadLagu Talaga Bodas - Yayan Jatnika Dilihat 30768 orang
DownloadLagu Cisewu - Yayan Jatnika Dilihat 27432 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Rumasa Dilihat 12493 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Bentang Manglayang Dilihat 266331 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Nasib Dilihat 12576 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Jomblo Dilihat 204232 orang