Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Abiel Jatnika Jumerit Ati
Lagu Abiel Jatnika Jumerit Ati Mp3

Nama:Abiel Jatnika Jumerit Ati
Durasi:5:32
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 319,392 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aweuhan adzan
Wanci magrib
Saru tongeret jeung cihcir
Ngabangikngik
Nganteur layung anu undur
Pikeun balik
Ka tempatna

Jumerit diri
Abdi ka gusti
Ka allah nu maha agung
Anu terus ngulung,
Ngulung kaduhung
Ngulang -ngulang tincak
Dina jalan salah

Kamana
Jeung kudu kasaha,
Naleukeumna ieu diri
Mun seug iman sateguh abu bakar
Sahabat nabi, nu taat ka gusti

Ya allah
Ya rabbul izati
Hapunten sagala lepat
Kebat diri, seja tobat
Nete kecap shirothol mustaqim

Jumerit diri
Abdi ka gusti
Ka allah nu maha agung
Anu terus ngulung,
Ngulung kaduhung
Ngulang-ngulang tincak
Dina jalan salah

Kamana
Jeung kudu kasaha
Naleukeumna ieu diri
Mun seug iman sateguh abu bakar
Sahabat nabi, nu taat ka gusti

Ya allah
Ya rabbul izati
Hapunten sagala lepat
Kebat diri, seja tobat
Nete kecap shirothol mustaqim




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ABIEL JATNIKA - Midua Rasa Dilihat 80451 orang
DownloadLagu KUNAON - YAYAN JATNIKA Dilihat 9476 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Anggur Hideung Dilihat 217613 orang
DownloadLagu YAYAN JATNIKA - PUKAH Dilihat 230431 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Noong Ka Kolong Dilihat 2619 orang
DownloadLagu ABIEL JATNIKA - SOK INGGIS Dilihat 35635 orang
DownloadLagu Talaga Bodas - Yayan Jatnika Dilihat 30768 orang
DownloadLagu Cisewu - Yayan Jatnika Dilihat 27432 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Rumasa Dilihat 12493 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Bentang Manglayang Dilihat 266331 orang